Tesla kopen

Berndt Duits Autocentre is gespecialiseerd in de verkoop van Duitse auto’s. Denk hierbij aan voertuigen van de gerenommeerde merken Audi, BMW en Mercedes. Toch verkoopt Berndt Duits Autocentre niet alleen Duitse auto’s. Ook als je een Tesla wil kopen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Geld besparen met een tweedehands Tesla

Wil je een gloednieuwe Tesla kopen? Dan moet je een groot deel van je spaarrekening investeren in je nieuwe auto. Je kunt er echter ook voor kiezen om een tweedehands Tesla te kopen. Een tweedehands Tesla ziet er zo goed als nieuw uit en is van uitstekende kwaliteit, maar wordt wel voor een veel lagere prijs verkocht dan een gloednieuwe auto. Dit betekent dat je ook met een kleiner budget een prachtige Tesla kunt kopen, als je ervoor kiest deze als occasion aan te schaffen.

Tesla kopen? Bezoek onze showroom

Wil jij de show stelen in een prachtige Tesla? Bezoek dan onze showroom en bekijk hier alle Tesla’s die wij op dit moment verkopen. Wij vertellen je graag meer over de auto’s in ons aanbod. Ook kunnen onze autospecialisten je altijd aankoopadvies geven, zodat jij de beste Tesla in ons aanbod mee naar huis kunt nemen.

En wil je een proefrit maken in een of meerdere auto’s? Dan is dit uiteraard mogelijk. Door een proefrit te maken, kun je er direct achter komen of een auto wel of niet bij jou past. Ben je overtuigd en wil je een Tesla kopen? Dan zorgen wij ervoor dat je jouw nieuwe auto zo snel mogelijk mee naar huis kunt nemen.