Aankoopkeuring

Steeds meer mensen kopen een tweedehands auto. Tweedehands auto’s of occasions zijn niet alleen voordelig, maar doorgaans ook van uitstekende kwaliteit. Door een tweedehands auto te kopen, kun je een prachtig model rijden zonder hier al je spaargeld aan uit te geven.

Helaas zijn niet alle occasions van hoge kwaliteit. Wil je voorkomen dat je een miskoop doet bij het aanschaffen van een tweedehands auto? Ga dan naar Berndt Duits Autocentre voor een uitgebreide aankoopkeuring.

Een uitgebreide keuring

De aankoopkeuring is een zeer uitgebreide keuring. Tijdens deze keuring nemen we jouw occasion niet alleen onder de loep om eventuele verborgen gebreken te ontdekken, maar controleren we ook de autohistorie en de tellerstand van de auto. Heeft de auto in kwestie verborgen gebreken, een interessante autohistorie of een teruggedraaide tellerstand? Dan komen wij hier tijdens de aankoopkeuring vanzelf achter.

Waarom een aankoopkeuring?

Ga je naar Berndt Duits Autocentre voor een uitgebreide aankoopkeuring, dan voorkom je dat je een slechte investering doet. Je weet zeker dat je een auto koopt zonder verborgen gebreken, zonder ernstige schade in het verleden en zonder teruggedraaide tellerstand. Wij helpen je simpelweg een goede investering te doen door jouw auto goed onder de loep te nemen.

Direct een afspraak maken

Ben jij van plan een tweedehands auto te kopen? Teken dat koopcontract dan nog niet direct, maar maak eerst een afspraak voor een aankoopkeuring bij Berndt Duits Autocentre. Wij nemen die occasion graag voor je onder de loep, om te voorkomen dat jij een miskoop doet.