Blog

Nieuwe bumpers voor mijn Audi

Mijn vrouw heeft helaas recent een ongeluk gehad met de Audi. Op weg naar de Jumbo om boodschappen te doen is zij in botsing gekomen op een kruispunt met een zonderling geval. Het ongeluk was dus niet haar schuld. Maar goed, de auto heeft veel schade geleden helaas.

En dus waren er allerlei nieuwe onderdelen nodig. Met name de voor en achterbumper. Het was namelijk een kettingbotsing, dus klappen kwamen aan beide kanten binnen zeg maar. Overigens met vrouw gaat het naar omstandigheden helemaal prima. Maar de auto is er dus minder aan toe, en de voorbumper en tevens de achterbumper zijn aan vervanging toe.

Nu heb ik niet bijzonder veel ervaring met auto onderdelen shoppen, dus ik ben gewoon begonnen in Google.nl en ook Marktplaats met zoeken naar bumpers. Na urenlang prijzen te vergelijken kwam ik uiteindelijk terecht bij carstyle.nl.

Het was namelijk wel zaak om bumpers te vinden precies op maat voor mijn model type Audi. Enfin die hadden ze dus bij Carstyle en bij andere winkels vaak niet of duurder. Specifiek hier vond ik dan de voorbumpers, en op deze URL de achterbumpers.

Enfin zogezegd zo gedaan, de bumpers had ik binnen een paar dagen in huis. Zoals ik al zei veel ervaring heb ik verder niet met auto onderdelen, dus ik heb een goede vriend van werk gevraagd die helemaal geobsedeerd is met car tuning en styling maar dat terzijde, om de onderdelen aan te brengen. Dit heeft hij op deskundige wijze verricht, en als ziet er weer prima uit.

Enfin, de bumpers ogen veel meer solide dan voorheen, dus wellicht dat deze een evt. volgende collisie ook beter doorkomen. Mijn vrouw zit overigens al weer achter het stuur, en maakt het goed. Laten we hopen dat dit voorlopig ons laatste carstyling avontuur is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *